RSS

my summer class officially starts today

huhu. demam cepat baik please? ingat nak cerita byk benda while in malaysia, but then the diary i left inside my adik's (act mine, yg merah tu. tp kasi la bdak arin tu) lpe nak transfer masuk pendrive. tp takpela. rase cam demam dah kebah sikit. penat telan ubat. nak mengadu, tak dilayan. fine.

i love this one pic. nice. snap seniri pkai camera 2megapixel.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 buah fikiran:

HaNi! said...

nak mengadu, tak dilayan.

wakkakaakakakakaka, kenapa ak rsa mcm perasan je kih3..


uuu gmba pokok kelapaaaaaaa!r u malay? kah3!
*buat2 jakun beruk mcm melayu xsedar diri*

Aishah said...

eh jgn perahsan perahsan tau. i nak ngandu kat my lap tp dy wat duno aje. nti la. T_T

comel kan? erm i guess i AM a malay. awak minah saleh ke? kawan saye amy minah saleh, awak kenal tak?

Izzati said...

salam ecahh

wahh. demam kee? huhu
ni sebab ape plak ni? rindu Msia ke sbb pollen? :P

camne classes? hee

Aishah said...

kak izatii!!

rindu malaysiaa la, smpai demam2. wuuwuu.

orgo bosannnyeeee. huhu
T_T

[Dr Nu@r] said...

"but then the diary i left inside my adik's"

macam x paham je ayat ni..haha..dah balik pun nk demam lagi..xyah balik la cam tu..

-drize-

Aishah Esa said...

my adik's laptop. tertinggal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...