RSS

Teknologic theme for iphone :D



Check this out! Very tempting to have it right amy? HAHA awesome.



Ok kalau amy tak mau pon i mau! dr kol 7 lebeh? smpai kol 12 td baru siapp kot.! banyak nye mase habesssssssss. hasil?






mesti y all da perasan kecacatan theme ini???
paling obvious sekali is the lambang SALIB tu! cacattttttttttttttttttttttttttttttttt.
hah
penat nak mati kot buat menatang ni 4 jam lebey! but then tak jadi sangat pon, folder yg kat tepi tu lari. 
solution?
change wallpaper! ok nice! tp da change takde la column2 tu,
ade la camni rupenye(okeng basically nak carik wallpaper pon berabad, yg seswai kot! ah tensiiiii
kalau lah saya tak so into this theme2 mesti tak herang benda2 macam ni. adoi la.)







not bad? huh? kat bawah ni wallpaper2 yg tercalon tp tak seswai (?) fine wateverr
ha mane comel boleh suggest. ok i'll leave this alone after this, lagi lame tgk, lagi geram, lagi banyaaaaakkkk mase abes..
amy jgn mintak ak watkan sbb ak akan charge! mu. wahaha. boleh kaye tak buat bisnes ni?
adoi
oh btw, these pics all ambik dr background. apps kt iphone, byk gak r yg lg menarik. tp ni yg dipilih. tata for now. salam~

yg ni pilih for fes trial not bad tp emo plak phone tu.



 


 

 


yg ni yg digunakan, at least currently. akan ditukar bila2 masa. nice!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 buah fikiran:

Anonymous said...

biase je. wahahaha

Aishah Esa said...

ade keeee? susah oke nak wat nyeee :P

Anonymous said...

haha fine la. kene cari port wifi berterabor dlu gamaknye

Aishah Esa said...

err lepas carik port wifi berterabo kena belaja dr u tube lebih kurang 4 jam! ;(

Abby<333 said...

ape ni weh? haha ape sume ni? aaaa explain secare ringkas hahaha nyatakn kegilaan anda pada saye :P

Aishah Esa said...

cacat. bile mase saye gileee awak. ni sume kegilaan pade iphone theme :P

Anonymous said...

haha ntah abby pasan org gila kat die.
-amykey-

Abby<333 said...

hahaa salah paham ni weh korg muahaha
nyatakan kegilaan anda ini, kepada saya LOOL ROFL

Aishah Esa said...

haha. betul gak, kalau bace cam lain nada maksud lain.

ini semua ialah kegilaan kami terhadap theme iphone yg boleh membunuh the iphone itself! tak nmpak cam iphone yg plain lg bosan kan? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...