RSS

Cabin ISR 2011

Salam..


Masa terlapang pada spring break dua minggu lepas ku isi dengan penuh -------- (isi tempat kosong). 
Tiada seindah bahasa dapat ku gambarkan betapa gembiranya hati ini bertemu saudara saudara lain 
yang sentiasa dirindui Rasulullah. Semoga ukhwah yang terjalin menjadi titik permulaan dalam mencari 
sinar menempuhi jalan yang penuh dengan liku ujian..

wau ayat cam nak wat nobel abes la.. ambik situ
sini gamba.

Ni la cabin yg ktorg duduk, oh tis actually lelaki pnye, sebelah yg ktorg

ni pemandangan depan cabin. menarik? ha kan dah ckp. spe soh tak mo ikot. ktorg siap mandi manda lg dalam ni (tipu)

motif? depan tu atas air tu ade cam pangkin? ke tempat berehat. ape tah name dy. tp dy comels sbb boleh letak kaki dalam tu and boleh sentuh air mybe? nice kan
balik cabin jalan gatlin. kt gatlin ade wonder works. tu sye paling pendek kt tengah pakai skirt ade tanduk, thanks naji it looks kiut on me
tu la yg wonder nyer, rumah terbalik. 
king kong

dinasor, bukan sahaja di zoo, malah di gatlin pon ada. pakat mai cni~~ o tak ingt dah

bdak kete kami, pikah najiah dikepit oleh dua aishah

GAMBA ISTIMEWA. 
DUGONG BERSIRAM TEPI JACUZZi



Kesimpulan: dugong tak de la gemok mane rupenye? Hahaha.. BESH! nak pegi lagi? mesti la next time. hehe. kte pegi ramai2 nak ? okeiiiiiiii.....................



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 buah fikiran:

Zulkifli mohamed said...

cantiknyaa tempat ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...