RSS

Habitat For Humanity

Salam

funnnnnnnnn
ok tersangat lah seronok okei, walaupun kepala lutut tersadung besi yang terkeluar dari dinding rumah, walaupun pagi sejuk berangin sepoi sepoi bahasa, walaupun tengah hari matahari terik membakar kulit, dan walaupun ade banyak makanan dan sedap... tapi best.

gamba? takde malangnye. adelah 2 3 gmba on day balik dalam camera henpon murah tu.. tak nmpak sgt tp. so curik gmba freshie ni, ade mke sndr aje amik, sori la yer dek, but u know what, sharing is caring right?
so show ur ke caring an okei.

takde kena mengena ngan ktorg. ni tapak nak wat rumah ni gamaknye

dimana saye? baju biru kt hujung2 kiri sikit tu, tak nmpak pakai kanta lekap ye kawan2

ni  la mende yg ktorg buat. insulating a house, kot. haha. tak 7inch from bottom bukak la balik, paku lg sekali dua

part paling susah kt dinding. awesome la korg!

ok sye tgh memaku dgn khusyuk, ade ke patut dorg tgkp gmba? okei atas tu kecik kale biru tu, tu la saye

makan, sye kale biru kt belakang2 sikit tu..

awe paku. tere gil


kesimpulan: whoaaaaaaaaaaaa best kot! next time jom kte ramai2, tak sure buat rumah ni utk ape. takpe, as long as niat kte kerana Allah, iA we will get something out of it. :D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 buah fikiran:

[Dr Nu@r] said...

haha. aishah! nape byk gambar kecik2 je? ada la biru kecik yg masuk secara x sengaja. hahaha. lain kali, time org nk tangkap gambar tu, cepat2 la join ^^

-heralor-

Aishah Esa said...

i segang la u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...